donderdag 26 april 2012

Relnichtenpoeder in Komen EtenToen God de Vader op de 8e dag het kijkkastje schiep, stak hij er naast de afstandsbediening ook de opdracht bij dat het ding op een zinvolle manier zou worden gevuld. Blijkbaar is dat laatste gegeven doorheen de geschiedenis verloren gegaan en drukt ondergetekende nog maar sporadisch de aanzetknop van de televisie in. Blijkbaar ben ik niet de enige want in de Verenigde Staten zitten de televisiestations met de handen in haren door een ongeziene daling in de kijkcijfers. Deze week heb ik mezelf echter nog eens overhaald om naar het VT4-programma 'Komen Eten' te kijken.

Ik had gedacht dat we met Lesey-Ann Poppe, het meest hersenloze neukpopje dat mijn beeldscherm ooit heeft gesierd, alles hadden gehad, maar blijkbaar niet. God de vader had precies nog wat roze relnichtenpoeder over en schiep Glenn. Daar waar holebi's al jaren vechten tegen vooroordelen en negatieve beeldvorming, vormde deze adoptiezoon van Jimmy B juist de ├╝berrelnicht die zijn handjes nog meer laat wapperen dan de grootste Reggi-fan. Ik ken geen enkele vrouw die zo verwijfd doet en geen enkel acteur die zo aan overacting doet. Ik vraag me toch steeds af in welke groententuin ze die kandidaten kweken. Als u het weet mag u het steeds delen met de mensheid!

5 opmerkingen:

 1. ah dju had deze week al iets gezien maar vandaag gemist! was het echt zo erg???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nu zelf de relnicht niet gezien, maar reageer van uit een activistenhart als ik zeg dat het indirect stellen dat het in beeld brengen van een relnicht inwerkt tegen de doelstelling van orginisaties die "al jaren vechten tegen vooroordelen en negatieve beeldvorming", even fout is als de relnicht ne shot geven omdat hij zo vrouwelijk is. We kunnen er nu eenmaal niet omheen dat relnichten bestaan, en ze verstoppen omdat niet alle homo's zo zijn is even goed discriminatie.

  Als we de mensen iets moeten bijbrengen, is het dat er mensen bestaan in alle geuren en kleuren, en dat we moeten respecteren dat sommigen zich zo ongeloofelijk rouwelijk gedragen, maar dat die gedragshouding niet rechtstreeks in lijn staat met holebiseksualiteit, maar met de persoonlijkheid van de persoon.

  Door zijn vrouwelijke gedrag kordaat te scheiden van alles wat met homoseksualiteit te maken heeft, wat eigenlijk kan want niet alle vrouwelijke mannen zijn homo's, en niet alle homo's zijn vrouwelijke mannen, kunnen we nog steeds zeggen dat onze beeldvorming niet negatief is aangetast.

  snap je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry maar deze gast heeft nu eens 0,0 te maken met een homo die zich vrouwelijk gedraagt, maar een "gast" die zich bezondigt aan degoutant overacting. Dat er homo's zijn die vrouwelijk zijn, I don't care. Ik had bij die gast echt een lesley-an-poepme deja-vu gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, ik weet niet of het effectief overacting was; die jongen wist nog geeneens wat een truffel is.
  Om te acteren, lees overacteren, moet je toch een greintje savoir-vivre kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Lorrish: Overacting is een oerinstinct, voor sommigen. Het is niet meer dan een manier om zichzelf een houding te geven en een masker op te zetten. Je hoeft ervoor heus niet te weten wat een truffel is en dus enige vorm van ‘savoir-vivre’ te hebben. Die gast is hiervoor net het levende bewijs.

  BeantwoordenVerwijderen