Doorgaan naar hoofdcontent

Relnichtenpoeder in Komen EtenToen God de Vader op de 8e dag het kijkkastje schiep, stak hij er naast de afstandsbediening ook de opdracht bij dat het ding op een zinvolle manier zou worden gevuld. Blijkbaar is dat laatste gegeven doorheen de geschiedenis verloren gegaan en drukt ondergetekende nog maar sporadisch de aanzetknop van de televisie in. Blijkbaar ben ik niet de enige want in de Verenigde Staten zitten de televisiestations met de handen in haren door een ongeziene daling in de kijkcijfers. Deze week heb ik mezelf echter nog eens overhaald om naar het VT4-programma 'Komen Eten' te kijken.

Ik had gedacht dat we met Lesey-Ann Poppe, het meest hersenloze neukpopje dat mijn beeldscherm ooit heeft gesierd, alles hadden gehad, maar blijkbaar niet. God de vader had precies nog wat roze relnichtenpoeder over en schiep Glenn. Daar waar holebi's al jaren vechten tegen vooroordelen en negatieve beeldvorming, vormde deze adoptiezoon van Jimmy B juist de überrelnicht die zijn handjes nog meer laat wapperen dan de grootste Reggi-fan. Ik ken geen enkele vrouw die zo verwijfd doet en geen enkel acteur die zo aan overacting doet. Ik vraag me toch steeds af in welke groententuin ze die kandidaten kweken. Als u het weet mag u het steeds delen met de mensheid!

Reacties

 1. ah dju had deze week al iets gezien maar vandaag gemist! was het echt zo erg???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nu zelf de relnicht niet gezien, maar reageer van uit een activistenhart als ik zeg dat het indirect stellen dat het in beeld brengen van een relnicht inwerkt tegen de doelstelling van orginisaties die "al jaren vechten tegen vooroordelen en negatieve beeldvorming", even fout is als de relnicht ne shot geven omdat hij zo vrouwelijk is. We kunnen er nu eenmaal niet omheen dat relnichten bestaan, en ze verstoppen omdat niet alle homo's zo zijn is even goed discriminatie.

  Als we de mensen iets moeten bijbrengen, is het dat er mensen bestaan in alle geuren en kleuren, en dat we moeten respecteren dat sommigen zich zo ongeloofelijk rouwelijk gedragen, maar dat die gedragshouding niet rechtstreeks in lijn staat met holebiseksualiteit, maar met de persoonlijkheid van de persoon.

  Door zijn vrouwelijke gedrag kordaat te scheiden van alles wat met homoseksualiteit te maken heeft, wat eigenlijk kan want niet alle vrouwelijke mannen zijn homo's, en niet alle homo's zijn vrouwelijke mannen, kunnen we nog steeds zeggen dat onze beeldvorming niet negatief is aangetast.

  snap je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry maar deze gast heeft nu eens 0,0 te maken met een homo die zich vrouwelijk gedraagt, maar een "gast" die zich bezondigt aan degoutant overacting. Dat er homo's zijn die vrouwelijk zijn, I don't care. Ik had bij die gast echt een lesley-an-poepme deja-vu gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, ik weet niet of het effectief overacting was; die jongen wist nog geeneens wat een truffel is.
  Om te acteren, lees overacteren, moet je toch een greintje savoir-vivre kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Lorrish: Overacting is een oerinstinct, voor sommigen. Het is niet meer dan een manier om zichzelf een houding te geven en een masker op te zetten. Je hoeft ervoor heus niet te weten wat een truffel is en dus enige vorm van ‘savoir-vivre’ te hebben. Die gast is hiervoor net het levende bewijs.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Lincoln en de blanke Telenet slavin

“My kingdom for a horse,” moet Richard III als laatste woorden hebben uitgezucht op het slagveld. In mijn geval zou het eerder een blanke slavin zijn in ruil voor mijn Yudaiaans koninkrijk. In mijn mentale schatkamer blijven immers zoveel ideeën en plannen onaangeroerd wegens tijdsgebrek. Een blanke slavin zou een deel van dit tijdsgebrek kunnen compenseren. Koken, stofzuigen of mijn wagen een goede beurt geven. Het zijn maar enkele voorbeelden die al een flinke slok op de borrel zouden schelen. De kans is echter groot dat Lincoln vanuit zijn graf zou herrijzen om mij een paar zombiaanse motten om mijn oren zou geven met zijn hoge hoed. De armse stakkerd had tijdens zijn ambtstermijn van de afschaffing van de slavenarbeid een punt gemaakt en met succes.

Zoveel jaar na datum vond Steven Spielberg de heldendaad van Lincoln belangrijk genoeg om er een film van maar liefst 2,5 uur aan te wijden. Afgelopen weekend ben ik naar het epos gaan kijken dat genomineerd is voor 12 oscars. Laat ik…

De smartphone als lichtschakelaar

Enkele dagen geleden kwam aan het licht dat zoekgigant Google voor maar liefst 2,3 miljard dollar domotica-leverancier Nest had opgekocht.  Wist je dat Google hiermee het dubbele heeft geboden van wat het ooit voor YouTube betaalde?  Zit er dan zoveel muziek in een bedrijfje dat thermostaten en rookdetectors maakt?  Het antwoord is ja, en het is het begin van de digitalisering van huishoudelijke apparaten die ook de wereld van de verlichting zal veranderen. Straf hé!

► Lees verder op de dmLights-blog