Doorgaan naar hoofdcontent

De volgende generatiesEr heerst paniek in de seniorenstad. In Antwerpen is er namelijk een bende actief die de banden laat leeg lopen van terreinwagens. De groep die zich De volgende generaties noemt laat vervolgens een briefje achter waarin ze zich afkeurend uitlaat over hun milieuvernietigende wagens. De volgende generaties is wel zo vriendelijk om het telefoonnummer van de pechdienst achter te laten. In Brazilië gaan ze gelukkig niet zo ver om de milieuproblemen onder de aandacht te brengen. Er heerst in het land immers dreigende watersnood. Om dit te voorkomen wordt het plassen in de douche gepromoot. Het bovenstaande spotje moet dit kracht bij zetten. Ik vrees dat er trouwens een Gentse duif deze morgen ook een reclameboodschap heeft achtergelaten op mijn wagen. Ik ben echter nog aan het uitdokteren wat ik met de milieuboodschap moet aanvangen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Lincoln en de blanke Telenet slavin

“My kingdom for a horse,” moet Richard III als laatste woorden hebben uitgezucht op het slagveld. In mijn geval zou het eerder een blanke slavin zijn in ruil voor mijn Yudaiaans koninkrijk. In mijn mentale schatkamer blijven immers zoveel ideeën en plannen onaangeroerd wegens tijdsgebrek. Een blanke slavin zou een deel van dit tijdsgebrek kunnen compenseren. Koken, stofzuigen of mijn wagen een goede beurt geven. Het zijn maar enkele voorbeelden die al een flinke slok op de borrel zouden schelen. De kans is echter groot dat Lincoln vanuit zijn graf zou herrijzen om mij een paar zombiaanse motten om mijn oren zou geven met zijn hoge hoed. De armse stakkerd had tijdens zijn ambtstermijn van de afschaffing van de slavenarbeid een punt gemaakt en met succes.

Zoveel jaar na datum vond Steven Spielberg de heldendaad van Lincoln belangrijk genoeg om er een film van maar liefst 2,5 uur aan te wijden. Afgelopen weekend ben ik naar het epos gaan kijken dat genomineerd is voor 12 oscars. Laat ik…

De smartphone als lichtschakelaar

Enkele dagen geleden kwam aan het licht dat zoekgigant Google voor maar liefst 2,3 miljard dollar domotica-leverancier Nest had opgekocht.  Wist je dat Google hiermee het dubbele heeft geboden van wat het ooit voor YouTube betaalde?  Zit er dan zoveel muziek in een bedrijfje dat thermostaten en rookdetectors maakt?  Het antwoord is ja, en het is het begin van de digitalisering van huishoudelijke apparaten die ook de wereld van de verlichting zal veranderen. Straf hé!

► Lees verder op de dmLights-blog